ARQUEOLOGIA DE L'ESCALADA I ALGUN FILL DE P...

Feia unes tres setmanes que en Lluís i jo se'ns va posar al cap que practicaríem el difícil art de l'arqueologia de l'escalada i buscar la via Oscar a la paret de la Formiguera de Sant Llorenç de Montgai. Havíem anat per baix, pel mig i per dalt, tot buscant uns burils que havia en un tram d'artificial.
 Avui hem tornat per baixar per una corda estàtica que havíem deixat. Un cabró ens l'ha fotut ... i hem decidit que no posar una altra corda per continuar buscant, així que tots hem perdut una oportunitat de descongestionar la paret de la Formiguera amb una via original oberta l'any 1974.
Curiosament fa uns anys uns companys nostres també van perdre uns caps de setmana cercant-la i finalment van decidir tirar al recte fent una variant: Directa Oscar o Oscar 2 borriqueros. Us deixem la informació i alguna imatge per si algú vol regalar alguna cosa al "fill de p..." que agafa cordes o les talla com li van fer no fa gaire al Juan Gutiérrez.
Si algú sap alguna cosa de la corda que ens ho digui ...

Comentaris

  1. iepa..avui,sense saber be,a quina via mos ficabem,hem fet la directa OSCAR..una mescla abaix de burins i la reequipacio,que esta forssa correcte,axo si la via no es deu fer,perque esta forsa bruta,amb netejat lo necesari per trobar pressa per puixar,ell llargde adalt l hem trobat forssa mes dificil que totes les de la FORMIGUERA..quin grau li doneu???

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

ESCALADA ESPORTIVA A SOLIUS: ROCA PONÇA

LA GORRA MARINERA: VIA SARGANTANES

LA CRESTA MISTERIOSA: LA CRESTA X-STRATS