ESCALAR AL SECTOR DELS SACS (BENASC): PER PASSAR L'ESTONA

Hem quedat amb els companys per anar a fer la cresta de Llosas. Ells pugen per la tarda i hem decidir que anirem al matí a escalar. Trobem la ressenya del sector de Sacs i ens sembla ideal ja que l'aproximació està pràcticament nul·la i ens permet descobrir un sector. nou.

Entre nosaltres, no és cap meravella, però està prou bé per passar l'estona. És un sector d'escola, per iniciació, amb el grau que es podria rebaixar una mica, amb sobreequipació. Ideal, ja dic, per passar l'estona. Hi ha dos sectors, el de la dreta o fàcilongo, que és per on vam estar nosaltres. El de més amunt, sembla que va més seriosament.


Com arribar-hi?

En la rotonda que puja a Cerler agafem un camí de terra que surt a l'esquerra. Passem un pont i aparquem. La paret és prou evident.


6 min Arribem a una fita que ens indica un corriol que pujar per la dreta que va a la Ferrata de Sacs.


8 min. Deixem el camí a Benasc i anem a la dreta. Aviat trobem les dues primeres vies i no gaire més lluny les línies més interessants. Un cop les heu fet baixeu al camí de sota i aneu a buscar les de l'esquerra (ja us he dit podeu traure mig grau de la dificultat marcada) i porteu força cintes per assegurar.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ESCALADA ESPORTIVA A SOLIUS: ROCA PONÇA

LA GORRA MARINERA: VIA SARGANTANES

LA CRESTA MISTERIOSA: LA CRESTA X-STRATS