VIA DEDICADA A LA REMEI: TE REMEI A MONTALEGRE



Darrerament entre els companys de la colla s'ha posat de moda celebrar els aniversaris en grup (em sembla meravellós): Lluís Olondriz, Joan Ramon Segura i ahir li va tocar a la Remei Tortosa, una de les dues representants del sector femení en el nostre grup... que ens està passant, NENS, ENS HEM DE CANVIAR DE COLÒNIA!!!!  Bé, doncs festuki bestial a l'ermita de Montalegre (ella no sabia res, però ho va portar molt bé... el sopar el va dur ella, farts com a llops). Després de l'alifara la vam portar DE NIT a escalar.



La vam portar a fer la minivia TE REMEI, una via que li hem obert amb molt de carinyo. Us explico: un dia, pujant del Caputxi, passat el sector del Carquinyolí, i arribant ja quasi a la carena de dalt em diu: - Ondia aquí hi ha una placa ben xula, podríem obrir una via.

Li comento: - Remei, sortiria una vieta de IV, no sé si té massa encant.

Replica: - JR, ens fem grans i hem de començar a equipar vies, així per continuar escalant....(Tote tota una declaració de principis).

Durant uns dies anem els companys (Manel Viladrich, Antonio Balasch, Josep Maria Mirmi i jo) a equipar la minivia que no passa dels 10 metres de IV amb un pas de IV+ o V`(ja direu).. 

Com arribar: Anem cap al Carquinyoli i comencem la baixa, als 15 metres hi ha un trencall a la dreta (baixant). Caminem 5 metres i a la vora d'una alzina hi ha escrit a la paret TE REMEI. Ja veieu un parell o tres de parabols. Aproximació: 3 minuts   Coordenades UTM: 31T  x=319664  y=4640282


Per obtenir el track:

Powered by Wikiloc

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

RECORDANT L'AMIC AMADEU RIBES, HEM ANAT A FER LA SEVA VIA

AMBIENT ALPÍ: LA CRESTA DE CUBIL

ESCALADA ESPORTIVA A SOLIUS: ROCA PONÇA

LA GORRA MARINERA: VIA SARGANTANES

ESCALADA DIVERTIDA: SANTUARI DE CORBERA (BERGUEDÀ)

NOU VIOTE A ALOS DE BALAGUER: VIA UY AY UF

ESCALAR AMB UN MESTRE: TUNICA SECTOR INFANTIL DE LA ROCA BONATI

ESPERO DOPPELMAYR O UNA VIA BENPARIDA

AGULLES DE TRAVESSANY, AMBIENT PIRINENC

ENCANTATS DE L'ENCANTAT XIC: PER L'ENFORCADURA