AVUI ESPORTIVA A MONT-ROIG: ERMITA DE MONTALEGRE: SECTOR DEL CARQUINYOLI


Feia molt de temps que no anava a fer esportiva. Amb la colla vam decidir que amb la boira que visita la plana lleidatans calia anar a Mont-roig i com teníem poc temps el sector de Montalegre era ideal ja que teniem poc temps.

Vaig veure que en Jordi Marmolejo i D. Garcia havien equipat un sector al costat de l'ermita. Ja sabem on anem. Tal com havíem previst, feia sol i hem escalat ben calentets mentre que a Lleida encara romania la boira.

Els sector ens ha agradat molt, petit, íntim, amb vies per a tots els nivells. Pur plaer. L'escalada esportiva té l'avantatge que fas molta "vida social" amb la colla. Sols cal caminar 5 minuts.

Altres vies que he escalat per la vora: Lo mirador - Rampes invertides (Retaule) - Caputxi i llastra - Trobades escaladors de la SEAM 

Com arribar a l'ermita de Montalegre? Des del poble de Vilanova de la Sal prenem una pista que surt de l'extrem oposat del poble. Aviat es bifurca. El ramal de l'esquerra baixa a l'estació de trens. El de la dreta va a l'ermita de Montalegre que ja veiem a la sortida de Vilanova a l'extrem de la serra de Mont-roig.

4,7 km. Revolt molt marcat. Anem a l'esquerra. A la dreta va la pista als cingles de Mont-roig.

6,1 km. Ermita de Montalegre on aparquem.

Fotografies de Manel Viladrich

Aproximació: Seguim el camí carener de darrera de l'ermita.

3 min Una fita ens indica que hem de baixar a l'esquerra. Baixada ferma.

5 min A l'esquerra tenim la roca del Carquiñyoli ple de vies... vinga a escalar.

Per obtenir el track:

Powered by Wikiloc

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ESCALADA ESPORTIVA A SOLIUS: ROCA PONÇA

LA GORRA MARINERA: VIA SARGANTANES

LA CRESTA MISTERIOSA: LA CRESTA X-STRATS