TORNAR ALS BONS RACONS: CAPUTXI I LLASTRA

Diedre Central
L'altre dia vam anar al Caputxí i a la Llastra i ens va deixar molt bon regust de boca. Ens quedaven línies per fer. La jovenalla prefereix el Carquinyoli o el Retaule, així que els seniors anem a un raconet més tranquil. Avui, la meteo deia que a la tarda plouria. així que la colla hem decidit tornar al Caputxí i hem fet totes les de grau "fàcil" (Vb i Vc).

Fotografies del Manel Viladrich, que m'ha posat molt difícil escollir les millors entre les millors.


He fet les vies:

DIEDRE CENTRAL (5b): Via que puja per la zona central de l'agulla. Una de les més llargues juntament amb la del Capuccino. El primer tram és exigent, es pot recolzar a l'agulla de la Llastra. Seguidament anem a buscar el diedre (finet) i el darrer pas - segurament el més exigent - és el que ens fa arribar a la reunió. 

Inici de la via del Diedre Central

LA CANTONADA (5c): Ja la vaig fer l'altre dia i em va agradar molt. Puja pel cantell de l'agulla de la Llastra. El pas de sota és exigent però es pot fer trampa pujant un metre per l'esquerre - que farem, els dolents!!!). Dalt quan s'acaba la cantonada ens exigeix de nou. Hem d'anar a l'esquerra fent uns passos d'adherència.

Escalant per la Cantonada i assegurant al Diedre Central

TOTEM (5b): Segurament és la via més fàcil del sector, si le poseu un 5a no li passaria res. Sortir del terra poder ens fa tibar una mica però després pugem pel llom de l'agulla. Si tireu a la dreta no arriba ni a IV+. Finalment heu de tornar a la paret del darrer (generalment amb ombra) i pujar pràcticament al cap de la Llastra.

Per obtenir el track des del bar on hem fet la cervesa:

Powered by Wikiloc


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ESCALADA ESPORTIVA A SOLIUS: ROCA PONÇA

LA GORRA MARINERA: VIA SARGANTANES

PEDRAFORCA: VIA PANY