CONTINUAR EXPLORACIÓ VIA OSCAR

A rel del comentari referent que ens havien fotut una corda  - perdo a la mare del que ens la va fotre que pot ser una santa però el seu fill és un fill de p...- l'Albert Cortés i el Jordi Marmolejo ens van passar una ressenya que van fer ells per allà l'any 1990.Va ser la 4a repetició d'una via feta l'any 1974. Vam veure que havia un llibre de registre i ens vam posar a buscar de nou... sense deixar la corda.
Finalment, hem trobat el llibre de registre. Millor dit el que quedava del llibre... i ara ja sabem per on anava la via. Ara ens tocarà acondicionar-la mantenint l'esperit dels aperturistes.
No m'estranya que els que primer la van voler reequipar acabessin farts i fessin la Sortida Directa de l'Oscar o Oscar 2  Borriqueros.

Comentaris

  1. Nosaltres hi vam anar, ara no recordo amb qui, crec que amb el Jordi Mayor i algú més(a començament dels 70) , vam fer el 1er llarg, que era molt maco i després no ho vam veure clar i vam baixar. Estaria molt bé recuperar aquesta via. Jo tinc la ressenya del llibre del Jordi Vidal i del Joan Enric, suposo que ja la deveu temir. Si no ja te l'enviaré.
    Salut

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

ESCALADA ESPORTIVA A SOLIUS: ROCA PONÇA

LA GORRA MARINERA: VIA SARGANTANES

VIA JR - EL QUE TE COMPANYS TE UN TRESOR