dissabte, 20 de desembre de 2014

NOVES RESSENYES DE LA INTEGRAL MILÚ AL CASTELL I TINTIN AL MONT-ROIG

Sembla que la Integral Milú - Tintín al Mont-roig està agradant a la gent. Aquí teniu una ressenya feta per Jordi Marmolejo i la Mònica Benabarre.
Per cert cal afegir la protecció necessària per fer el pas de gegant que separa el Castell al cim del Castell que ha estat marcat com de V i que en aquesta ressenya es por veure perfectament.
La informació complementària la trobareu a Integral Milú - Tintin al Mont-roig.

5 comentaris:

 1. Por si fuera interesante o de utilidad para ti, para tus compañeros de rutas o para los lectores de tu web, tengo publicado el siguiente blog:
  plantararboles.blogspot.com.es
  Un manual sencillo para que los amantes de la naturaleza podamos reforestar, casi sobre la marcha, sembrando semillas producidas por los árboles y arbustos autóctonos de nuestra propia región.
  Salud,
  José Luis Sáez Sáez

  ResponElimina
 2. Si ara el pas de gegant es mes facil de fer i desfer, no us ho perdeu! Tambe val la pena a la baixada desviarse uns 200m a la dreta del pas del sastre per rapelar lavenc del mateux nom, i sortir de manera sorprenent a la cova del pas del sastre i daki continuar baixant pel cami fins a la presa

  ResponElimina
  Respostes
  1. L'altre dia el Jordi Marmolejo em va comentar aquesta possibilitat que li dona un toc diferent però com no ho he fet no ho volia posar encara. Perfecte. El rapel es fa d'un arbre No?

   Elimina
  2. Si es fa dun pi a vora del forat, on vai deixa un cordino i un maillon, potser estaria be reforsar amb unaltre cordino o tros de corda mes endavant

   Elimina
  3. ¿I de quants metres és aquest rapel?

   Elimina