DIBUIXOS CONFINAMENT

En aquest mesos de confinament una de les activitats ha estat dibuixar muntanyes. No em considero un bon dibuixant però m'ho he passat prou bé traçant les línies i les ombres de les muntanyes que tan trobo a faltar. Perdoneu si no són del vostre gust els dibuixos però jo m'ho vaig passar molt bé fent-los i finalment he decidit fer-los públics...























Comentaris

  1. Ben bones aquestes làmines ! Enhorabona.

    ResponElimina
  2. Un confinament ben aprofitat. Felicitats Pels dibuixos.

    ResponElimina
  3. Respostes
    1. Gràcies, encara que jo no els trobo tan xulos, però mira és el que faig per matar l'estona.

      Elimina
  4. Bé, el Cerví no s'assembla gaire al Cerví...., però la resta m'han agradat tot i les faltes d'ortografia!! (Vercours, Montblanch, Tre Cime di Lavadero....) També és important el text!!

    ResponElimina
  5. Hola, entenc que no em publiquis el comentari, fet sense mala intenció per altra part, però almenys podries corregir les faltes!! Si que sou picats els de Reus!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No sóc jo qui per fer censura. Perdona però no trobo el teu correu on se me comunicava la teva nota en que em comuniques errades ortogràfiques. No l'he publicat ha estat per error/distracció. Torna-m'ho a passar i et juro que ho penjo. Faltaria més. Des de fa anys lluito amb problemes dislèxics però malgrat això sóc feliç (no pas quan era petit)

      Elimina
    2. Per cert no sóc de Reus, sinó de Lleida, més concretament d'Albatàrrec

      Elimina
    3. No és res greu, ara veig que si que ho has publicat.... Són aquests:
      Mont Aiguille. Vercors.
      Tre Cime di Lavaredo
      Mont Blanc
      Baltoro

      Quan ens va presentar fa anys en Lluís Simó em va semblar entendre que eres de Reus, però potser em confonc.... Gràcies!

      Elimina
    4. Primerament feia el blog amb l'Estivi de Reus (més exactament de l'Alforja) però poc a poc ho ha anat deixant i el porto jo. Joan Ramon Segura.
      Sobre el teu comentari pensava que l'havia penjat (no sóc jo qui per censurar la teva opinió - un cop ho he fet per insults i primer vaig avisar). Llavors em dius tu que no estava publicat. El busco però no el trobo, l'atzar va fer que el trobes trobes i el vaig publicar amb un criteri cronològic incorrecte. Salut i muntanya.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

ESCALADA ESPORTIVA A SOLIUS: ROCA PONÇA

LA GORRA MARINERA: VIA SARGANTANES

VIA JR - EL QUE TE COMPANYS TE UN TRESOR