NO TROBO RES A INTERNET: LA NORMAL A LA GORRA MARINERA


No trobo res per internet per una via facilonga com és la via Normal a la Gorra Marinera. Em sorprèn. Els "dolents" no podem anar a escalar. Decideixo fer una breu descripció encara que algú em dirà que no calia.. No ésla via de la vostra vida. Poder pot ajudar a iniciar a novells, o fer quan estiguem ben grandets. 

Per què t'hi vas posar per aquests rodals? Molt fàcil, estàvem buscant per dalt la via Monterde - Lago Garcia, però no la vam saber trobar. Algú en sap alguna cosa?

Descripció de la via:

1a tirada (III- - 30 metres - merlet i instal·lació de ràpel - III- - II): Un cop hem complementat la pujada per les Escales de Jacob, a ma esquerra, pujant, s'aplana la paret. Es aquí on comença l'escalada i ens posem el boudrier. Jo pujaré sense posar-me els peus de gat. Ens passem la instal·lació de rapel que no veiem i fem la reunió en una alzina prou bona.

2a tirada (II - 30 metres - un parabolt - 40 metres):  Sortim caminant. Davant tenim un extraplom que s'allarga per la paret. Cerquem per la dreta el punt feble de la paret. Nova alzina en una escletxa ideal per fer reunió. Després pugem caminant, amb cura pel terra pedregòs. Assolim el cim de la Gorra Marinera (1098 m.). 

Descens: Es baixa caminant fins a la instal·lació de rapel que hem trobat en la primera tirada. Seran uns 25 metres.(nosaltres el vam muntar en l'arbre on vam fer la reunió). 15 min en el sentit invers de l'aproximació.


Aproximació: Des del pla de Sant Joan (hem pujat amb el funicular) agafem el camí de Sant Jeroni.

10 min Abandonem l'autopista a Sant Jeroni i agafem el camí que puja a l'esquerra que puja a Santa Magdalena per les Escales de Jacob.

17 min En la part superior de les Escales trobem l'inici de la via.

Per obtenir el track:

Powered by Wikiloc

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

RECORDANT L'AMIC AMADEU RIBES, HEM ANAT A FER LA SEVA VIA

LA GORRA MARINERA: VIA SARGANTANES

AMBIENT ALPÍ: LA CRESTA DE CUBIL

ESCALADA ESPORTIVA A SOLIUS: ROCA PONÇA

ESCALADA DIVERTIDA: SANTUARI DE CORBERA (BERGUEDÀ)

NOU VIOTE A ALOS DE BALAGUER: VIA UY AY UF

ESCALADA ESPORTIVA: SECTOR L'INDRET (CUBELLS)

AGULLES DE TRAVESSANY, AMBIENT PIRINENC

ESPERO DOPPELMAYR O UNA VIA BENPARIDA