dissabte, 30 de novembre de 2013

LA PAELLA DE LO GALL

Avui no toca parlar de vies d'escalada sinó de la trobada dee LO Grup d'Ascaladors de Lleida (LO GALL) que cada any organitza lo Sergi Rosell al voltant de la tradicional paella. Enguany hem estat 40 parells de peus de gat enteulats en el bar del Jaume de Sant Llorenç.
Però abans de la Paella cal anar a grimpar i ens faltava paret per tanta gent... i mira que fèiem soroll per la Formiguera... pobres escaladors no GALL's que avui han anat per allí amb el "vozarron" del Raimundo que no callava i la resta que tampoc callàvem. Era impossible saber  quan el company havia arribat a la reunió.
Era un plaer veure escaladors de 60 anys que encara continuen actius i dinàmics pujant per la Memòria selectiva recordant que ells van ser els que van obrir les primeres vies de dificultat de la zona. Un plaer veure escalar als Blasco, pare i fill, en una mateixa cordada.
Ja us dic un dia rodó a nivell social.
Perdoneu però les fotos del dinar han estat fetes amb el mòbil i han quedat mogudes (o potser era el vi peleón ...).


4 comentaris:

 1. Felicitats per la trobada !!
  llastima del "soroll" del Raimundo que jo diria que es va passar una mica......
  Molts records per tots els galls coneguts

  Salut i a escalar

  ResponElimina
  Respostes
  1. Home, si que el Raimundo va donar la nota i no em deixava sentir quan el company arribava a la reunió ... però per a mi va ser un dia rodo.

   Elimina
 2. Es que lo Mundo , no mes surt una vegada a l'any. Deixeu-lo que s'asbravi
  LO SERGI

  ResponElimina
 3. Déu me'n guardi de fotrem amb el Mundo... ell va ser feliç i la colla també rient.

  ResponElimina