ROCA DE LA DESESPERACIÓ (i II): RIU SET: SECTOR DEL METRO I MIG

 
Tornem per segona vegada al sector de la vora del riu Set: Metro i mig. Ara que ens han obert el confinament municipal potser anirem a altres llocs. Aquest sols ha estat una solució desesperada, però lo bé que ens ho hem passat.

ROCA DE LA DESESPERACIÓ:

És la primera roca que ens trobem. Vam obrir les línies de l'Aresta i la Fissureta però avui portàvem l'equip A: Josep Lluís i Xavier que han fet una demostració.

La Fissura: A la cara sud, mirant al riu, hi ha una fissura que tomba i que és espectacular. Són tres metres però quins tres metres. Graduació: un 6è però sense concretar. Dalt hem posat un parabolt però la fissura es pot protegir amb friends/tascons grandets. Per baixar es millor desgrimpar l'aresta.

ROCA DE CON-FINA-MIENTO:

A la vora hi ha una pedra, amb algun tram trencadot on podem iniciar a la gent en el món de la roca. Hem fet dues línies: 

PEL DAVANT: Puja directa. Anem una mica a l'esquerra perquè la roca és millor. Tindrà uns 5 metres i hem posat un paravolt per assegurar els primers metres. Després es va caminant. Grau: III+.

PERIMETRAL: Es una forma per jugar a escalar. Pugem per la dreta de roca. Primers metres d'adherència. Un cop dalt, on hi ha un parabolt llarg (12 cm) per rapelar o baixar. Hem de baixar per l'altre costat fent el tomb per un ressalt. No és la millor grimpada de la vostra vida, però és el que hi ha. No passa de II+.

Per més informació veure entrada anterior.

Peligru!!! Han deixat la porta del manicomi oberta...
Track per arribar-hi:

Powered by Wikiloc

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ESCALADA ESPORTIVA A SOLIUS: ROCA PONÇA

LA GORRA MARINERA: VIA SARGANTANES

VIA JR - EL QUE TE COMPANYS TE UN TRESOR