NO TOTES LES ESCALADES HAN DE SER GENIALS: PALLER GROS


Hi ha dies que les coses van diferent de com havies previst inicialment. Llavors has d'anar a cercar un pla B i aprofitar que has caminat 45 minuts de pateo. Escalada poc recomanable, perdoneu, però algú ho havia de dir.
Si, si, però on està el Paller Gros, aquest? Bona pregunta, està a la serra de Sant Honorat. Heu d'agafar el camí que surt de la pista que va de Peramola al refugi de Cortiuda. En el km 3,5 km trobem la pista que puja a la masia de Torrent. Passem per darrera de la casa i agafem un camí que ens dura al coll de Mu. Llavors agafem el singular camí que travessa la cinglera de la roca de Sant Honorat que anem seguint fins arribar a un coll molt evident. Hem caminat uns 45 min com hem dit abans.

Ja teniu davant l'agulla. Coordenades inici: 
UTM31N - ETRS89356735.44659976.9
Travesseu algun arbret fins situar-vos a peu de la paret. Hi ha una sabina on us podeu assegurar. Ara cal buscar el lloc per on menys es trenca la paret. Vam posar un merlet. No hi ha gaire cosa que no es mogui però no arriba a ser perillós ja que no hi ha dificultat real si aneu amb cura a l'hora d'agafar les preses. A la vora nostra havia la Nula, una gossa, una border collie, que no parava de pujar i baixar mentre nosaltres ens anàvem encordant. 15 metres de III.
En arribar a dalt trobem una instal·lació de ràpel, que és el principal dubte del dia. Com baixarem?

Vam fer una altra aventura però aquesta ja us l'explicarem un altre dia.
Per obtenir el track (passa pel collet però tira més endavant):

Powered by Wikiloc

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ESCALADA ESPORTIVA A SOLIUS: ROCA PONÇA

LA GORRA MARINERA: VIA SARGANTANES

LA CRESTA MISTERIOSA: LA CRESTA X-STRATS