LO CASTANYOT DE LA SEAM - ALPIRANDO

Avui ha tocat una sortida social. La SEAM (Secció d'Escalada i Alta Muntanya) organitza una festa. He anat a fer esportiva al sector d'Alpirando. He estat durant el matí fent esportiva (un dia no està malament i a més recordant un dels primers llocs on em vaig encordar).
He fet les vies més fàcils de la zona... les del cursetista que estan en el sector de roca conglomerada de color rogenc (al dibuix en marca 3 però de fet són 4 que no crec que arribin a IV- encara que hi ha alguna panxa que cal mirar-se-la... em recorda molt a Riglos).
Després he pujat a fer les últimes que potser són de IV. És curiós el canvi de roca doncs aquí ( i tot Alpirando) és calcari. Ara cal jugar una mica amb l'adherència del peu mentre que al conglomerat és més triar entre el munt de preses que hi ha la millor):
He ensenyat a la Teresa Grau 5 cèntims de rapelar i he pujat una tirada de V- però durant tot el dia no he tingut la sensació que tibava.
A dinar he baixat a la terrassa del bar de Baldellou i cap a casa. La resta de gent s'han quedat a sopar i han fet una macrofesta per la nit...




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ESCALADA ESPORTIVA A SOLIUS: ROCA PONÇA

LA GORRA MARINERA: VIA SARGANTANES

LA CRESTA MISTERIOSA: LA CRESTA X-STRATS