ROCA DE LA DESESPERACIÓ - RIU SET: SECTOR DEL METRO I MIG

 
És molt dur el que ens toca passar. No podem anar a escalar perquè al nostre poble no hi ha cap lloc per anar a escalar. Para si, hi ha unes pedres a Alfès, el poble de la vora, on podríem fer alguna cosa. Entre nosaltres quan estiguem lliures no us recomano anar-hi, però ara que estem confinats aquest sector del Metro i mig mira per passar l'estona - dins de la legalitat - està prou bé. Avui la nostra fita és la roca de la Desesperació, on hem pogut fer dues línies.

Com arribar-hi?

Ens situem en la cruïlla del riu Set amb la carretera C-12 quan puja cap al poble d'Alfés (km 130,1). Seguim el GR-3 aigües amunt.

5 min Peixera que queda a la nostra dreta. Anem a tocar la llera del riu, per la vora d'un camp plantat de cereal. En l'extrem baixem a la llera del riu. Baixada una mica sobtada on podem trobar alguna canya i algun esbarzer.

13 min Trobem la Pedra de la Desesperació i darrera la del Con-Fina-Miento. Coordenades UTM: 31T  x=302942  y=4599751

ROCA DE LA DESESPERACIÓ:

ARESTA (V/A0 - III - I - 7 metres - dos parabolts): És la via més fàcil encara que el primer pas se les porta (V), però és un pas que es pot fer perfectament en A0 i mira que sembla fàcil però la pedra escup una mica. Ara després ja es tot caminar.

FISSURETA (V/V+ - 5 metres - pendent d'equipar però segurament serà un parabolt i la resta fissurers). La via puja pel costat oposat - podeu fer-ho amb top-rope pujant pel darrera que és el que hem fet avui - no cal enganyar-nos. Pugem pel costat més alt de la roca. Els primers metres es pugen prou bé (IV) però els darrers són drets i la roca també escup. Hem passat el raspall per guanyar adherència ja que havia una mica de molsa. No confondre amb la Fissura que farem en dies propers.

Per obtenir més informació cliqueu Roca de la desesperació (i II)

Menuda colla, ni un de bo...


Per obtenir el track:
Powered by Wikiloc

Comentaris

  1. Respostes
    1. Mira, no és el millor pla però... es com quan anàvem al ball i sempre havíem de sortir en acabar la nit amb la més lletja però descobrim que és una noia mega simpàtica i amb ella passem una molt bona estona.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

ESCALADA ESPORTIVA A SOLIUS: ROCA PONÇA

LA GORRA MARINERA: VIA SARGANTANES

LA CRESTA MISTERIOSA: LA CRESTA X-STRATS