PARET DEL PONT ESTÀ DE MODA: VIA ARROPA QUE HAY POCA

 

La paret del Pont està de moda i s'han obert una munió de vies. Està de moda. Sort tenim que l'equip Agutí Sans i Pep Godoy han posat pedres amb el nom de les vies i la graduació. Les vies no es cruen així que només cal tirar amunt de pedra indicadora. En Pep Godoy em va comentar que la via Arropa que hay poca estava dins del meu nivell. Així que vaig a fer-la.

Fotografia feta des de l'aparcament

DESCRIPCIÓ DE LA VIA: ARROPA QUE HAY POCA

1a (i de moment única)tirada (V - V+ - 35 metres - 6 parabolts, 3 arbusts i un pont de roca): La dificultat va augmentant a mesura que anem pujant. Hi ha un bloc que forma un diedre per la dreta per on pugem i ja comença a picar (encara que podem escapar-nos una mica per la dreta). Dalt tirem un metre a l'esquerra on hi ha dos arbust. El darrer pas és el més exigent (V+), però perfectament equipat.

DESCRIPCIÓ DE LA VIAVIA VARIANTE COBARDE

A la dreta veiem un parabolt que després veiem que es solitari però la via sembla de baixa dificultat i així que ens animem fins arribar dalt on aprofitem un darrer parabolt de la via Arropa que hay poca. Si li sembla bé a l'equip de l'Agustí igual li proposem posar un parell de parabolts i fer una via Variante cobarde que refusa tota la dificultat. Ja veurem.


DESCRIPCIÓ DE LA VIAKULEN BAGEN

1a (i de moment única) tirada (6a): Els companys s'aventuren a pujar per aquesta via que va paral·lela a la Arropa ke hay poca amb qui comparteix el primer parabolt. Damunt hi ha un blog que ara cal superar per l'esquerra, tot seguint la línia de parabolts. Arriba un metre per sota d'un evident sostre que flanqueja per l'esquerra i un cop superat el sostre tira amunt amb passos ben exitgents. Jo ni m'hi vaig posar.

Altres vies en la paret del pont en aquest blog:

Via Salla Gran

Via Alba

Variant Godoy (parcialment afecta per la neteja de la paret per evitar la caiguda de pedres a la paret.)

Variant Cots (desapareguda per la caiguda de pedres a la paret)

Via Neura

Via Normal

Feixa de la Paret del pont

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ESCALADA ESPORTIVA A SOLIUS: ROCA PONÇA

LA GORRA MARINERA: VIA SARGANTANES

PEDRAFORCA: VIA PANY