INSPECCIÓ D'OBRES: PARET DEL PONT DE SANT LLORENÇ DE MONTGAI


Com a bons jubilats hem decidit avui a anar a veure els efectes de les obres de la carretera de Sant Llorenç de Montgai a la Paret del Pont. Des del pont de l'Escalera ja es pot veure perfectament un gran blog que van arrancar de la paret. A quines vies ha afectat? Aquesta era la nostra investigació i aquí us volem explicar.
Primers metres de la variant Godoy

Hem pujat per la via normal fins la feixa que travessa la paret. En arribar a la Variant Cots veiem que el blog caigut (veure foto superior) ha malmès el costat dret de la via (un dia d'aquests farem la via per veure com ha quedat). La feixa ha estat totalment remoguda, caldrà esperar que el terra s'estabilitzi o posar un passamà.

Sortida del primer llarg

Arribem a la variant Godoy i veiem que puntualment també està afectada a l'esquerra. Com el terra està insegur no podíem pujar i ens hem enfilat per la via del Salla Gran que es veu serenya. Val a dir que n'Antoni Ballasch volia veure millor les obres i en lloc de fer els darrers parabolts de la via del Salla Gran ha preferit tirar per una canal de l'esquerra fent una variant de sortida però sense cap tipus d'interès.

Detall del bloc caigut. A l'esquerra Variant Godoy i a la dreta la Variant Godoy


Comentaris

  1. Bones! Gràcies per compartir la info! ...a les hores, ¿creus que es pot fer la normal sortint per la Salla Gran? ¿creus que està molt perillosa la part de la feixa? Gràcies, salut i muntanya!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per fer la Salla Gran no tindràs cap problema (penso). El problema està en la variant Godoy. Veuràs d'aprop la destrossa.

      Elimina
  2. Moltes gràcies Joan, i felicitats per el blog!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

ESCALADA ESPORTIVA A SOLIUS: ROCA PONÇA

LA GORRA MARINERA: VIA SARGANTANES

PEDRAFORCA: VIA PANY